onsdag 16. mars 2011

Vår nye lyse stue!

Etter å ha sett hvor fin og lys gangen ble klarte vi ikke å vente, så på mandag tok vi fått i malepenselen igjen og startet på stua..

Vi bestemte oss for dette på søndag, så Liana ble igjen i Tbg. hos mine foreldre etter middagbesøket slik at vi skulle få jobbe effektivt. Så etter at jeg hadde levert Celine på skolen mandags morgen, brakte det løs..

Første strøk ble malt og andre påbegynt, før lillegull kom hjem og storegull skulle hentes på skolen. Mamma hadde en avtale og måtte derfor komme med henne litt tidlig, men det gjorde ikke noe siden svigers kom bort å hentet henne og passet henne til vi var ferdig :o) Hva skulle vi gjort uten våre fantastiske foreldre?? Heldig er vi!! Masse tusen takk for hjelpen alle sammen, og nydelig blomst mamma *hjerte*. (Den var faktoren som bestemte hvilken fargekode "dilldallet" i gangen skulle være :o) )

Her er noen bilder:


Pynta opp gangen litt..


Før:
Etter:
(litt rot.. ikke helt ferdig å sette på plass ting..)

Før:

Etter:

Måtte test male en rute i taket bare for å se hvor bra det blir når vi gjør det!

Vi er skikkelig fornøyd med resultatet, og skjønner ikke hvorfor vi ikke har gjort det før... Nå må vi bare få noen nye bilder på veggene, og ikke minst nye gardiner ;o)

Ha en strålende dag i det strålende været folkens!!!!




2 kommentarer:

  1. Så fint det ble Maria, ser ut som dere har røyk mye i den gamle fargen, hehe... (slik var fargen her og)
    -Til og med møblene ble helt annerledes med den nye fargen.. Lykke til med bildekjøp og gardinjakt <3

    SvarSlett
  2. Takk vennen <3 Skikkelig fornøyd selv også!! Gjorde seg skikkelig :oD Ja ser ut som vi er storrøykere... Noe vi ikke er! (Her blir det ikke røykt inne når vi har fest en gang) Forandring fryder ;o) Takk takk <3 Ikke bare bare å finne noen gardiner jeg bare MÅ ha ;oP <3<3<3

    SvarSlett