tirsdag 12. april 2011

Nedprioritert...


I det siste har både blogg og facebook kommet litt i 2 rekke (egentlig 3..).. Har jo ikke mindre tid enn andre eller mer å gjøre, men mesteparten av tida går til å gjøre dagligdagse ting. Ut på turer, husarbeid, pakke vekk vinteren, nyte sola, leke med/aktivisere mine fantastiske barn, besøke familie og venner etc. Får meg heller ikke til å sette meg ned å trykke på pc'en når sola skinner ute, for da vil jeg/vi ut å nyte det :o) Her er det jo nesten sommertilstander så da kan man ikke akkurat sitte inne og "kope". Ellers er alt bare supert! Min kjære har fått ny jobb, Liana har fått bhg plass, og om ikke lenge skal vi reise til syden!!!


26 mars hadde vi fest, og temaet denne gang var 'Mexican fiesta! Det var utrolig koselig, og masse digg mat (Dere er flinke folkens!!) :o) Alltid kjekt å samles, og gleder oss til ny sammenkomst allerede førstkommende lørdag :o) Tror vi dropper både tequila og aquavit denne gang ;o)


Dagen etter ble mormoren til Even 80 år, så da var det ut å spise og så kaffe og kaker hjemme hos de. Selv om festen varte til de sene timer var formen overraskende bra! Jeg hadde laget gulkake/suksessterte og den ble en suksess ;o) Takk for super oppskrift mamma :oD Jeg hadde også laget sang til henne fra oldebarna. Jeg ba jentene (de fire store..) skrive ned noen ord om henne og her er resultatet:

Kjære oldis.

(Melodi: Per Spelmann)


I dag er din dag, og vi skal feire deg.

Du er så omtenksom, så flott og så grei.

Snillere oldis det finnes jo ei.

For ingen i verden er så kul som deg.


Ref;

Kjære oldis.

Du er god.

Vår oldemor.

Så super god.


Vi elsker å være å leke hos deg.

Så stor og god plass, ja vi blir aldri lei.

Alltid så koslig det er her hos deg.

Og hyggelig selskap, du er jo så grei.

Ref;

Ta livet med ro, pass på helse og kropp.

For deg vil vi ha her, for du er så topp.

Du har gjort din del, nå sier vi stopp.

Sett deg på rompa, og ta deg en kopp.

Ref;

Oldis du er jo så innmari grei.

Din gavmildhet hjelper oss langt på vår vei.

For oss du betyr mye mer enn du tror.

I våre hjerter en plass for deg bor.

Ref;


Jentene fremførte den (med litt "bakgrunnshjelp" av oss voksne), og oldis ble sjarmert ;o) Bare 4 dager etter ble tanten til Even 50 år, så da var det deilige snitter og kaker der! Kjempe koselig begge dagene, men er ikke bra med alle disse selskapene.. Spesielt ikke når bikinisesongen nærmer seg med stormskritt.. ;oP

Lørdag 2 april var den store åpningsdagen av Søssa's gjenbruksbutikk! Her var utrolig masse fint å finne til en billig penge!! Løp å kjøp ;oD Selv kjøpte jeg babydisse/huske til Liana, spagetti"holder" og settehylle til den nette sum av 100 kr!! Her kan du se settehyllen;

Ubehandlet!

Celine tar andre strøket!

Bånd rundt kanten!

Ferdig :o)

Ellers har vi pakket vekk vinteren og tatt imot våren. Er jo som sagt nesten sommertilstander her om dagen (sett bortifra i dag..), så i går var det på med bikinien og legge seg strak på terassen mens lillegull lå ute og sov og storegull var ute å lekte. DEILIG!!

Både jeg og min kjære tar sol om dagen, for å få litt farge før vi skal til Tyrkia om 44 dager :oD Vi tar sol ved Brun og Blid her i Horten, og da vi begynte å ta sol for noen uker siden fikk jeg en mindre hyggelig opplevelse... Det var så sinnsykt skittent i hele rommet, så jeg tok noen bilder med tlf og sendte en "klagemail".. Denne fikk jeg svar på både via tlf og mail fra sjefen selv, og ble informert om at han hadde vært på inspeksjon og at det var gikk klar beskjed om at dette skulle ordnes. Det ble satt igang en skikkelig storrengjøring, og han var helt enig om at dette ikke holdt mål! Vi ble tilsendt solkort på 400 kr, og kunne legge oss ned i rene solsenger og rom da vi kom dit neste gang! Takk for at dere ordner opp så fort og god kundebehandling :o)


Lillegull lærte seg å sitte helt stødig for noen uker siden (rett før hun var 7 mnd), selv om det blir litt knall og fall av og til. Hun har lært seg å reise seg opp å stå i senga fra sittende stilling, klarer nesten å sette seg opp alene, og har endelig lært seg å komme litt fremover også og ikke bare rygge ;o) Vokser jammen til..
Lillegullet til mamma!

Min første badedrakt!

Jeg digger storesøsters caps!

Jeg har oppdaget skyggen min!

Rygga visst under senga jeg ;P

Storegull er like flink som alltid. Verdens beste storesøster er hun jo uten tvil, og når det kommer til skolen er hun nok et lite geni! Hun elsker matematikk (akk som moren ;o) ), leser som en gud og kjempe flink i engelsk! Trives rett og slett veldig godt på skolen, og vi er utrolig stolt, glad og takknemlig for det. På torsdag reiser hun på påskeferie til farmoren sin, men kommer hjem igjen på onsdag for da kommer jo min kjære bror m/fam hit på ferie :o) Gleder oss så utrolig mye :oD


Skjønningen til mamma!

Verdens beste storesøster!!

Celine og kusinen Sara Michelle på bowlingen!

Celine lager fruktsalat! Flinke storegullet til mamma!!

På fredag skal mamma og jeg til fotograf med Liana, for å ta saueskinnsbilde :o) Dropper å ta full pakke da vi nylig var på Fame å tok masse bilder.. Når vi først er innpå det må jeg si at jeg ikke anbefaler Fame!! Vi ble veldig fornøyd med bildene så står ikke på det, og kjøpe cd'en til 5500 kr (Rabattpris 2750 da vi kjøpte).. Det vi ikke var klar over eller ble informert om var jo at disse bildene ikke kunne brukes til å skrive ut større bilder enn 15x20..Vi var jo klar over at cd'en til 15 500 var bedre kvalitet, men trodde ikke at den andre var så dårlig!! Så istedenfor 3 lerret med større bilder blir det en avlang collage.. Litt skuff, men blir nok bra det også :o)

Ha en strålende dag alle sammen!!!

5 kommentarer:

 1. Det var en stund siden jeg fikk så koselig lesestoff og bilder. Du er kjempeflink, all den infoen er jo kjempetrivelig for alle som ønsker å lese om dere. Klem mamma <3 <3 <3 <3

  SvarSlett
 2. Snakk om og å kunne ordlegge seg.Du e kjempeflink.Klem til dokker alle fra tante

  SvarSlett
 3. Endelig kom det ett innlegg, og så mye som har skjedd på kun to uker!!
  dETTE må taes over tlf=) Men en ting lurer jeg på og det er hvor mannen har fått jobb?? Ble der kokk?? Og settekassen ble kjempefin, me and you skal på tandes butikken i sommer;) Me and you baby, me and you =)))))

  SvarSlett
 4. Å så koselig at du la ut litt på bloggen igjen.
  Har faktisk savnet din positive måte å skrive på.
  Du er flink, Maria. Og barnebarna-alle fem forresten-er jo bare "verdens nydeligste".
  Bamseklem til dere alle fire fra
  "SVIGERS" <3<3<3.

  SvarSlett
 5. Tusen takk alle sammen og beklager så utrolig mye for sent svar!!
  Mamma: <3
  Tante: Litt usikker på hvem av dere det er , men uansett masse tusen takk! <3
  Henri: Ja tar litt tid her innimellom.. :o/ Han har fått jobb som bakeriansvarlig på en Menybutikk. Trives i butikk, men likte ikke hele Kiwi-konseptet! Så han går på en måte ned i stillingsgrad, men opp i lønn!! Ikke feil det ;oD GLeder meg masse <3 Me and you 4ever <3
  Svigers: Tusen takk for det :o) Ja de er jammen nydelig alle 5 <3

  SvarSlett