onsdag 2. mars 2011

Jettemoren min..

Henriette er en av de mest fantastiske menneskene som fins på denne jorden! Før jeg flyttet til Horten var tanken på å flytte fra henne det som holdt meg igjen.. Er ikke bare bare å flytte fra alt og alle man har kjent i alle år..

Selv om vi ikke treffes så ofte som vi gjerne skulle ønske, så er det som om vi aldri har vært fra hverandre når vi snakker sammen. Det båndet vi deler er utrolig sterkt. . Du er som en søster for meg, og jeg er så glad for å ha deg i mitt liv!

Jeg trives kjempe godt her østpå, og angrer ikke et sekund på at jeg flyttet..! Samtidig er savnet til mine nærmeste der "hjemme" utrolig stort..

Av og til må man ta noen vanskelige valg, og da er det godt å vite at dine nærmeste venner alltid vil være der! Vi har opplevd sinnsykt mye sammen, og skapt mange minner.. Gleder meg til å skape flere <3

Savner deg <3

2 kommentarer:

  1. Ååååå så skjønn de er min beste Maria <3
    Nå ble jeg rørt, du er så god.. Lørdag som var begynte jeg og skrive om vennskapet vårt og prøvde å kopierer filmen som du hadde lagd av oss;) Men det gikk ikke=((( Skulle ønske du bodde nærmere men, som du sier når vi først møtes etter lang tid er det som jeg var med deg i går allikavel <3 <3 <3 Min bste jente er deg <3 Gleder meg til å treffe deg om ikke lenge.

    SvarSlett
  2. <3<3<3 Skal se om jeg får sendt den til deg på mail eller noe <3 Gleder meg masse jeg også <3

    SvarSlett