søndag 6. mars 2011

Bursdag en dag i året?


Det sies jo så fint at man bare har bursdag en dag i året, men her i huset stemmer ihvertfall ikke det.. For barna har vi jo barnebursdag en dag, og familiebursdag en annen.. For oss "voksne" (føler oss egentlig ikke så voksen, derav anførselstegn.. ;oP) har vi som oftest bursdagsfest med venner en dag, og familiebursdag en annen.. Så teknisk sett bursdag 2 dager i året! (Vi skal faktisk ha gjester i morgen også, så for Celines del blir det faktisk 3 dager i år..) Jaja nok om det! Var bare noe jeg kom til å tenke på litt tidligere etter at jeg brukte det uttrykket til Celine ;o)

I dag har vi altså hatt familiebursdag, og det var kjempe kos! Mamma hadde bakt deilig 'verdens beste' kake (masse tusen takk, den var nydelig ;o) ), og ellers hadde vi o'boy kake, krydderkake, muffins med icing og fastelavensboller. Så nok at søtsaker var det ihvertfall... ;oP


Vi ble 16 stk, så i dag var vi faktisk flere enn i barnebursdagen! Koselig med stor familie, men var noen vi savnet.. :o) Når alle (ihvertfall nesten alle..;o)) var kommet, var det tid for bursdagssang! I motsetning til i går klarte hun i dag å blåse ut alle lysene, og vi kom fram til at det var siden kjæresten ikke var her ;o)

Ellers fikk Celine kjempe mange fine ting og penger, så nå har vi bestilt pc til henne! Gjett om det er en som gleder seg til å få sin helt egen pc!! Her er noen bilder fra dagen:

Kos:o)


Jentene tok den asiatiske varianten ;o)


Min flotte samboer og farmoren.


Min nydelige mamma!


Dere er no et flott par ;o) Verdens beste bestefar!


Lillegull koser fanget til onkel, mens tantene beundrer :o)


Smilende som alltid, men en smule sliten..


Takk for en strålende dag :o* Nå er vi litt slitne her i heimen, og inntar sofaen for kvelden... zzz ... Burde egentlig bare inntatt senga for natta, men kommer oss dit etterhvert tenker jeg ;o)




2 kommentarer:

  1. Takk for et koselig selskap, alltid hyggelig å være der sammen med dere og Even sin familie. Masse deilige kaker var der åsså, og en nydelig chapagnebrus :)) Like koselig hver gang å lese bloggen. Klem mamma. <3

    SvarSlett
  2. Hyggelig å høre <3 Alltid koselig med besøk :o)Hihi du får kjøpe deg en sånn ;o)<3 Klemme <3

    SvarSlett