søndag 6. mars 2011

Hipp hipp hurra for snuppa mi som fyller 8 år!!


I dag er det bursdag, og da starter dagen med gaveåpninig i senga! Snuppa ble veldig fornøyd med alt hun fikk, men gleder seg masse til familieselskap senere i dag :o) Kan jo aldri få nok gaver..;op

Synes egentlig det er litt sykt å tenke på at hun har blitt så stor.. Føles liksom ikke så lenge siden hun kom til verden :o) Lille prinsessa mi er ikke så "prinsessete" lenger.. Hun vil være stor jente nå; kle seg kult, snakker "sleng", ha kjæreste (det har vel egentlig vært litt opptatt av lenge..), passe på lillesøster (gjerne bære henne, noe som er litt slitsomt siden hun veier over 8 kg allerede.. Men hun prøver så godt hun kan!), og klare alt selv.Dikt til Celine:


Vår skjønne, gode Celinemor.
Tenk at du har blitt så stor.
I dag du fyller 8 år.
Vi synes tiden altfor fort går.
Snill du er som dagen er lang.
Selv om du av og til kan bli litt vrang.
Utrolig stolt av deg vi alle er.
Vi elsker det høyt, og holder deg kjær.
Den beste søster på denne jord.
Mye glede Liana har av deg som er stor.
Du tuller og tøyser, og gjør henne glad.
Med deg som søster har hun det bra.
Vi ønsker deg lykke og glede på vei.
Det ordner seg alltid for jenter så grei.
I glede og sorg, glad trist eller lei.
Huske må du alltid, vi er her for deg!


Gleder oss masse til familieselskap senere i dag :o) I dag er det heldigvis ikke så mye som skal ordnes.. Bare bake noen fastelavensboller. Gjestene kommer ca 16.30! Det er jo Liverpool-Man U i dag kl 14.30, og den må jo sees før vi kan få gjester ;o)


I går var det barneselskap/utkledningsparty, så da var det liv i heimen! Even jobbet jo som vanlig når det er barnebursdag (har utrolig nok hatt jobbehelg 3 år på rad nå, og ikke nok med det så har han faktisk jobbet sent hver gang også..), så Liana var hos farmoren sin mens det var party her. Takk for det! Tror ikke det hadde gått så bra med henne i tillegg til en gjeng med 7-9 åringer.. Ble faktisk bare 13 stk, men det holdt det! Mye liv og leven i barn i denne alderen ;oP


Celine fant seg en nydelig glitrende kaninmaske på Lindex for noen uker siden, så hun valgte å være kanin. Retter sagt glitterkanin! Masken var faktisk det eneste vi trengte å kjøpe, for klærne hadde hun og dusken på rompa lagde jeg. Synes hun ble skikkelig søt jeg!
Bursdagen begynte kl 14.00, og når alle var kommet var det tid for gaveåpning. Hun fikk masse fint, og var skikkelig fornøyd! Etter det var det tid for pølser (verdens enkleste bursdagsmat!). Når maten var spist opp var det tid for litt party, mens jeg ryddet opp og dekket opp for nytt "måltid".Bursdagsang og kaketid! O'boykake, krydderkake og muffins m/icing.. Nam!Celine blåste ut lysene på kaka, men ett lys stod igjen.. Og det passet jo fint sa jeg, siden hun har jo en kjæreste.. Da ble hun litt flau ;o) Kjæresten er han gutten som sitter ved siden av henne ;o)

Jeg ryddet etter kakene, og så var det tid for katta i sekken. Celine og kjæresten malte og ordnet den noen dager i forveien :o) Nesten alle fikk slått to ganger før den gikk i oppløsing!

Så var det tid for mer lek og moro.. De fleste gikk opp å fortsatte partyet, mens noen ble igjen nede og så film :o)

Etter bursdagen kom min kjære søster og kjæresten en tur på besøk, og når min kjære endelig kom hjem fra jobb var det tid for pizza og film! (Tok en peppes.. Ikke helt opplagt for å lage hjemmelaget akkurat.. :o/ )

Ellers fikk Liana sin andre tann natt til i går! Endelig kom den gjennom etter dager med rennende nese og småforkjølelse.. Nå er formen på topp igjen, og det liker vi.
Nå koser hele familien seg i sofen, og ser på "Skjønnheten og udyret". Even og Celine skal en tur i svømmehallen etter filmen. Må jo lære seg å svømme skikkelig til vi skal til syden, om 81 daget!! Glede seg masse!!!

Ha en strålende søndag alle sammen2 kommentarer:

  1. Kor koselig å lese alt det flotte du skriver. Love it. Klem mamma <3

    SvarSlett
  2. <3 Takk mamma'n min <3 Sees om litt <3 Kos <3

    SvarSlett