søndag 2. oktober 2011

Store pia er på høstferie i Bergen..
Det er litt rart når store gullet vårt ikke er her.. Er liksom så stille.. Er jo viktig for henne å reise å treffe familien og vennene der borte, men er trist å sende henne avgårde :'/ Ble litt ekstra trist denne gang, siden hun ble så lei seg når hun skulle inn på flyet.. Det er tydeligvis kommet noen nye regler siden sist hun reiste, som sier at bare en person får følge forbi sikkerhetskontrollen.. Dette var jo ikke vi klar over, så ble litt stressa.. Noe som førte til at Even og Liana ble igjen på utsiden, og Celine fikk ikke sagt ordentlig farvel.. Stakkar pia mi blir skikkelig lei seg og klarer ikke snakke uten å få tårer i øynene.. Det er tungt for en mors hjerte det... Uff! Men gikk heldigvis fort over da hun gikk på flyet :) Flyvertinnen som fulgte henne var så snill å kom å fortale meg at hun hadde snakket litt med henne, og at hun fort hadde komt på andre tanker :)


Hun er virkelig en dreven liten "flyger" denne frøkna!! Da hun fylte 5 år var det så og si bare å sette seg på flyet for å besøke besteforeldre og tante i Tønsberg :o)

Var veldig stolt og klar for å reise alene!

Må innrømme at det var litt spesielt å se snuppa gå inn på flyet den dagen.. Men hun var så trygg og sikker, så det gjorde det hele litt enklere :o) Er ikke alle som tar det så lett!! Mamma er KJEMPE stolt av deg pia mi!!

Kose de super masse i Bergen solstrålen vår, og så sees vi om en uke :o)
Her poserer hun med bursdags gavene til kusinene.
"Penge greiner!"


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar