onsdag 23. mars 2011

Nye innkjøp ;o)

Ble litt mer shopping i dag.. Skulle bort på Dag's marked, for å kjøpe en hylle til å ha over tv, men det ble litt mer..


Bare måtte ha denne her :oD Pris 29,50 ;o)

Har sett litt på nye bilder etter at vi malte stuen, og endte opp med dette :o) Pris 349 ;o) Gleder meg til å få det opp :oD

Ha en strålende kveld videre folkens! Snart helg jo :oD Gleder meg til Mexican fiesta på lørdag :oD

Lillegull 7 mnd...





Lille gull ble 7 mnd i dag, og det ble feiret med oreokjeks fra den nye kakeboksen vår :oD Selv om det er moro at de vokser til og blir store, så er det også litt trist.. Lille babyen min blir altfor fort stor..

Ny seng + litt til da.. ;o)

I dag har jeg og min kjære vært en svipptur på Bohus i Tønsberg, og kjøpt oss ny seng :oD Et ikke feil å dele betalingen opp i 35 mnd uten renter!! Da går det an å gjøre impulskjøp ;o) Skal bli deilig å kaste den gamle, og legge seg i denne myke deilige senga..
Life pluss kontinental, 150x200
Men det ble jo ikke bare med denne da... Skulle egentlig ha en hylle til å ha over tv, men hadde ikke inne den str. vi vil ha så kjøper den på Dagsmarked istedenfor :o) Istdnfor fant vi noen andre ting vi trengte:


Digget denne søte kakeboksen som skal få sin plass på den nye hylla på kjøkkenet :o)

Anneli teppe, 200x290
Nytt teppe til kjøkkenet :o) Det er forrige kom bokstavelig talt rett og slett litt kort til ;oP

Ellers kjøpte vi bare to små knagger som skal få sin plass bak døra på soverommet :o) Endelig et passende sted å henge våre deilig morgenkåper :o) Alt til den nette sum av 249 kr i mnd de neste 35 mnd, uten renter og gebyr!!! Løp å kjøp :oD Ha en strålende dag folkens!!

tirsdag 22. mars 2011

My lovely family :o)

Var på Fame i Tønsberg, og tok bilder i slutten av januar! Her er noen av bildene:



















Ble utrolig fornøyd med bildene, og gleder oss kjempe masse til å få noen av dem på veggen :o)

Nydelige jentene våre

torsdag 17. mars 2011

Gjenbruksbloggen til søssa!!

Etter mye om og men har vi endelig fått orden på søssa's gjenbruksblogg (Even sin søster, Elisabeth)! Hun er den nye eieren av bruktbutikken på gjenvinningstasjonen på Skoppum, og holder for øyeblikket på å fikse og ordne den klar til åpningen 2 april!

Trykk her, for å sjekke ut bloggen og se noen av de kule tingene som er å finne i butikken ;o)


Søssa & jentene ;o)





onsdag 16. mars 2011

Kom mai du skjønne milde!

Er bare så sinnsykt deilig å se snøen smelte! Vi har jo tross alt hatt snøen liggende helt siden nov (?) her østpå.. Så nå er vi virkelig klar for deilige vårdager :oD

Er så utrolig trøtt og sliten om dagen.. Sikkert en kombinasjon av for lite sol & varme, tobarns mor, småbarnsmor, og oppussing.. Heldigvis går det mot lysere tider både inne og ute, pluss at vi i tillegg skal til Side i Tyrkia 26 mai. Om 71 dager reiser jeg, min kjære, våre herlige døtre, min flotte søster og hennes kjæreste hit. Gleder oss sinnsykt!! Vi har heldigvis ikke så altfor mye mer vi kan pusse opp nå.. Male trappoppgangen og eventuelt pusse opp badet, ellers er alt nyoppusset!

Lille gull har blitt så stor jo;
  • "Babba" har blitt til pappa.
  • Prøver å reise seg opp, både for å stå og sitte.
  • Snurrer seg rundt raskere enn lynet.
  • Drar seg litt framover på gulvet.
  • Veldig flink å rygge ;o)
  • Sitter lenge på gulvet alene.
  • Elsker skive med leverpostei!
  • Alt vi spiser på er tydeligvis best! Smake på alt..
Moro er det, og jeg gleder meg egentlig veldig til hun klarer litt mer.. Nå er hun liksom på et mellomstadie hvor hun vil så mye, men ikke klarer det helt! Når hun kommer til neste stadie synes jeg tiden kan stå litt stille.. Ville ikke at lille gull skal bli så altfor fort stor..

Noen bilder fra badetid:





Have a nice one!!


XOXOXOXOXOXOXOXO

Vår nye lyse stue!

Etter å ha sett hvor fin og lys gangen ble klarte vi ikke å vente, så på mandag tok vi fått i malepenselen igjen og startet på stua..

Vi bestemte oss for dette på søndag, så Liana ble igjen i Tbg. hos mine foreldre etter middagbesøket slik at vi skulle få jobbe effektivt. Så etter at jeg hadde levert Celine på skolen mandags morgen, brakte det løs..

Første strøk ble malt og andre påbegynt, før lillegull kom hjem og storegull skulle hentes på skolen. Mamma hadde en avtale og måtte derfor komme med henne litt tidlig, men det gjorde ikke noe siden svigers kom bort å hentet henne og passet henne til vi var ferdig :o) Hva skulle vi gjort uten våre fantastiske foreldre?? Heldig er vi!! Masse tusen takk for hjelpen alle sammen, og nydelig blomst mamma *hjerte*. (Den var faktoren som bestemte hvilken fargekode "dilldallet" i gangen skulle være :o) )

Her er noen bilder:


Pynta opp gangen litt..


Før:
Etter:
(litt rot.. ikke helt ferdig å sette på plass ting..)

Før:

Etter:

Måtte test male en rute i taket bare for å se hvor bra det blir når vi gjør det!

Vi er skikkelig fornøyd med resultatet, og skjønner ikke hvorfor vi ikke har gjort det før... Nå må vi bare få noen nye bilder på veggene, og ikke minst nye gardiner ;o)

Ha en strålende dag i det strålende været folkens!!!!




søndag 13. mars 2011

Days go by...

Skal si dagene flyr av og til.. Har rett og slett ikke hatt tid eller overskudd til å gå inn her de siste dagene!

De siste nettene har Liana vært skikkelig urolig, og har vært våken i ca 1,5 time i strekk... SLITSOMT!! Vet at det er mange som har det "verre" en oss, siden hun vanligvis er snill som et lam og sover natta gjennom, men vi mennesker er jo vanedannende mennesker og når ting ikke går som de skal kan det være litt tøft..

Heldigvis sov lille solstrålen vår hele natten gjennom igjen i natt :oD :oD Lov å håpe at det er over.. Vi kunne helt sikkert bare gitt henne litt melk, så hadde hun nok sovnet øyeblikkelig! Men jeg var bestemt på at det ikke var noen god i det da hun gjerne ville likt dette, og gjort det til en vane.. Hun har som sagt sovet natten gjennom i en lengre tid, så da blir det i mine øyne feil å innføre denne "uvanen" igjen! Kampen blir jo ikke akkurat lettere jo "eldre" de blir... Skal ærlig innrømme at både jeg og min kjære var på nippet til å hente melkeflaska til tider, men vi holdt ut selv om vi har merket at vi ikke har vært like opplagt de siste dagene! Det er vel slik det er å være småbarnsforeldre :o) Kan ikke huske at Celine holdt på slik, så enten er jeg glemsk eller så var hun umåtelig snill ;o)


Til tross for at vi har vært litt slitne, har vi faktisk fått malt innergangen! (ENDELIG! Jeg fikk ånden over meg her om dagen, og malte den før min kjære kom hjem fra jobb. Even byttet lister for en stund siden, men jeg følte liksom ikke at vi fikk fult "utbytte" av de siden veggene var gulbrun.. Så jeg malte et par strøk på veggene, og min kjære malte taket og listene :o) Nå er det stuen som står for tur! Der er det like lister, og lik farge på veggene.. Gleder meg til den blir like lys og fin som gangen :o) (Skal forresten mest sannsynligvis pusse ned døren og male den til sommeren! ) Her er resultatet:

Før (litt dårlig bilde..):


Etter:




Etter innredning: (nesten ferdig ihvertfall ;o) )







Eller har vi bare slappet av og kos oss i helgen :o) Celine var på kino med bestisen sin på fredag og så 'Jørgen + Anne = sant', mens jeg og min kjære tok oss en tur med lille snuppa. Fredagskos på sofaen, taco og norske talenter = en koselig fredagskveld :oD Helgen er liksom ikke den samme uten taco ;o)






I går var den store oppryddingsdagen, så Liana var hos sin kjære farmor noen timer slik at mor og far kunne "jobbe" uavbrutt! Celine skulle ha kusinen sin (Sara Michelle) på overnatting, og på menyen stod det hjemmelaget pizza! Nam!!

Etter mat gikk jentene opp å lekte litt, mens vi ryddet opp og gjorde klar til film! Snacks på bordet, og 'Keeper'n til Liverpool' på tv! Koselig kveld :o)






I dag skal vi på middag til mine fantastiske foreldre! Raspeballer/Komle som står på menyen i dag :o) Gleder meg masse til både mat og selskap :oD Ha en strålende søndag folkens! 74 dager til avreise :):):)



tirsdag 8. mars 2011

"Babba"..

I går morges lå lillegull inni sengen med pappa'n sin, og plutselig var det en liten frøken som sa "babba". Jeg kjørte storegull til skolen, så fikk det ikke med meg.. :o( Så nå fortsetter vi "øvingen" for fullt :oD Moro!!


Ellers var vi en tur på bruktbutikken, som søsteren til Even holder på å starte på Skoppum! Tror det blir skikkelig bra jeg ;o) Deretter hentet vi storegull på skolen, og fikk besøk av mormoren og moren til Even. Mormoren synes det blir litt mye "støy" når vi er så mange som samles, og ønsket å komme på kaffe og kake på mandagen istedenfor :o) Nå er ihvertfall alle familiesammenkomster ferdig for denne gang :o)


Morgenstund har gull i munn! Er så glad i de nydelige jentene mine *hjerte*. De er bare verdens herligste! Koselig start på dagen :o)

Varte helt til jeg kom hjem etter å ha levert Celine på skolen, og oppdaget at det stod en svær kalbelklamme i metall inn i ene fordekket.. Strålede.. Not! Men men lite å få gjort med det, bare å få bytta dekk!

Etter at vi kom hjem koste vi litt på sofaen, før Liana skulle ta seg en liten lur. Mens lillegull hvilte, lagde jeg smokke-krukke :o) Synes den ble ganske søt jeg, og veldig grei måte holde styr på smokkene! (Ihvertfall prøve ;oP) Her er resultatet:

Før:

Krukke til 5 kr fra nille.


Etter:

Litt glitterlim om sløyfebånd (fra gaver Liana fikk til dåpen :o) ), så ble den ganske så søt!

Nå har vi vært på trilletur, og hentet Celine på skolen.. Var litt surt ute i dag.. brr.. Ha en strålende dag folkens!!







søndag 6. mars 2011

Bursdag en dag i året?


Det sies jo så fint at man bare har bursdag en dag i året, men her i huset stemmer ihvertfall ikke det.. For barna har vi jo barnebursdag en dag, og familiebursdag en annen.. For oss "voksne" (føler oss egentlig ikke så voksen, derav anførselstegn.. ;oP) har vi som oftest bursdagsfest med venner en dag, og familiebursdag en annen.. Så teknisk sett bursdag 2 dager i året! (Vi skal faktisk ha gjester i morgen også, så for Celines del blir det faktisk 3 dager i år..) Jaja nok om det! Var bare noe jeg kom til å tenke på litt tidligere etter at jeg brukte det uttrykket til Celine ;o)

I dag har vi altså hatt familiebursdag, og det var kjempe kos! Mamma hadde bakt deilig 'verdens beste' kake (masse tusen takk, den var nydelig ;o) ), og ellers hadde vi o'boy kake, krydderkake, muffins med icing og fastelavensboller. Så nok at søtsaker var det ihvertfall... ;oP


Vi ble 16 stk, så i dag var vi faktisk flere enn i barnebursdagen! Koselig med stor familie, men var noen vi savnet.. :o) Når alle (ihvertfall nesten alle..;o)) var kommet, var det tid for bursdagssang! I motsetning til i går klarte hun i dag å blåse ut alle lysene, og vi kom fram til at det var siden kjæresten ikke var her ;o)

Ellers fikk Celine kjempe mange fine ting og penger, så nå har vi bestilt pc til henne! Gjett om det er en som gleder seg til å få sin helt egen pc!! Her er noen bilder fra dagen:

Kos:o)


Jentene tok den asiatiske varianten ;o)


Min flotte samboer og farmoren.


Min nydelige mamma!


Dere er no et flott par ;o) Verdens beste bestefar!


Lillegull koser fanget til onkel, mens tantene beundrer :o)


Smilende som alltid, men en smule sliten..


Takk for en strålende dag :o* Nå er vi litt slitne her i heimen, og inntar sofaen for kvelden... zzz ... Burde egentlig bare inntatt senga for natta, men kommer oss dit etterhvert tenker jeg ;o)